Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформаційно-роз’яснювальній роботі з питання оформлення субсидій приділяється особлива увага. Ігор Шурма

Інформаційно-роз’яснювальній роботі з питання оформлення субсидій приділяється особлива увага. Ігор Шурма

«Цього року процес оформлення субсидій буде відрізнятися від попередніх років тим, що кількість бажаючих отримати субсидій буде значно більше. Сподіватися лише на те, що працівники управлінь праці та соціального захисту населення самотужки візьмуть на себе весь тягар и справляться з цією ситуацією було би неправильно. Багато залежить від взаємодії надавачів послуг і управлінь праці. Тому виняткова увага приділена інформаційно-роз’яснювальній роботі», - зазначив сьогодні на прес-конференції заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

За його словами, керівниками облдержадміністрації постійно висвітлюється питання посилення соціальної підтримки населення під час оплати житлово-комунальних послуг. Зокрема, 40 видань області опублікували інформацію про призначення субсидій в нових умовах. Проведено 31 передачу на місцевому телебаченні та радіо. Працюють телефони «гарячої лінії» у всіх 42 управліннях праці та Головному управлінні праці та соціального захисту населення.

В районах працюють мобільні групи, до складу яких входять спеціалісти комунальних служб та органів соціального захисту населення, проводять роз’яснювальні зустрічі з мешканцями населених пунктів за місцем їх роботи та проживання.