Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми – єдина команда і працюємо на результат. Михайло Добкін

Ми – єдина команда і працюємо на результат. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін в рамках традиційного спілкування з представниками місцевих та регіональних ЗМІ «Ранковий чай з губернатором» відповів на ряд запитань, що стосувалися процесу оформлення субсидій, роботи освітянської сфери області та проблем свободи слова у Харківській області.

Як зазначив Михайло Добкін, щоб мешканці області мали змогу швидко оформити та отримати державну субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, всі організації області, які надають житлово-комунальні послуги, та відділи нарахування субсидій будуть об’єднані в єдину мережу за прикладом міста Харкова. Для цього вже протягом тижня буде завершений процес забезпечення всіх соціальних служб сучасною комп’ютерною технікою та відповідним програмним забезпеченням.

Коментуючи передвиборчу ситуацію у Харківській області, голова облдержадміністрації сказав: «Сьогодні створено баланс взаємовідносин місто-область, тому ми маємо унікальну нагоду всі питання реалізації цільових соціальних програм вирішувати спільно. Наша співпраця – місто-область - дозволяє уникнути численних непорозумінь, які на руку тим, кому вигідно вирішувати власні питання під час перманентних скандалів. Як наші опоненти сьогодні активно співпрацюють зі ЗМІ, з такою ж активністю ми працюємо в місті та області. Ми – єдина команда і працюємо на результат, щоб спільними зусиллями впроваджувати в життя Програму Президента «Україна для людей».