Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Традиція посвячення у студенти на головній площі Харкова буде жити. Михайло Добкін

Традиція посвячення у студенти на головній площі Харкова буде жити. Михайло Добкін

У зв'язку з сильною зливою, яка розпочалася до старту свята посвячення у студенти 1 вересня, в Харкові було прийнято рішення скасувати церемонію. Але присутні на площі першокурсники з таким ентузіазмом поставилися до посвячення в студенти під дощем, що свято вирішено було продовжити. У результаті, за даними міліції, площа Свободи в цей вечір зібрала близько 100 тисяч чоловік, які й могли спостерігати веселку, що з'явилась після дощу.

Як відзначив в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, він появу веселки і ентузіазм студентів вважає добрим знаком і гарантією того, що традиція проведення подібних свят на площі буде продовжена.

«Традиція з'явилася і буде жити, це безсумнівно. Я думаю, веселка - дуже добрий знак, і це прекрасне нововведення буде жити багато і багато років. Воно нам необхідне, адже люди, які живуть в Харкові і стали вже студентами, і люди, які приїжджають до нашого міста з інших регіонів, повинні відчувати себе однією великою студентською сім'єю. А коли на площі збираються майже всі першокурсники, вони бачать, скільки їх, які вони класні і скільки хорошого у них попереду, то, я думаю, у них з'являється додаткова впевненість у своїх силах, гордість за рідний край, місто, рідну країну », - сказав він.