Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт у Кегичівському дитячому садочку № 2

Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт у Кегичівському дитячому садочку № 2

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт у дитячому садочку №2 селища Кегичівка.  Дитячий садочок не працює з 2000 року. За рішенням Кегичівської райдержадміністрації та місцевих органів самоврядування була розпочата реконструкція цього закладу. Планується, що в ньому буде 4 групи для дітей, пральня та харчоблок.   

На території Кегичівського сільради проживає 391 дитина у віці до 6 років. Потреба в місцях у дитячих садочках дуже висока. У селищі працює тільки один дошкільний заклад - дитячий садок № 1, максимальна місткість якого - 105 дітей. В даний час садок відвідує 193 дитини, частина з яких відвідує садочок по черзі. Чекають на місця в дитячих садочках  89 дітей.

Ремонтні роботи в дошкільному освітньому закладі № 2 розпочалися в червні 2010 року, профінансовано 360 тис. грн. з коштів Кегичівського селищного бюджету, 200 тис. грн. з районного бюджету і 350 тис. грн. за рахунок Державного стабілізаційного фонду. Введення в експлуатацію дитячого садка №2 повністю закриє питання з чергою на місця для дітей і зніме соціальну напругу.