Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область повинна стати першою в усіх проявах фізкультури і спорту

Харківська область повинна стати першою в усіх проявах фізкультури і спорту

Про це в інтерв'ю ІА «Status Quo» заявив заступник начальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту - начальник управління у справах фізичної культури та спорту Харківської облдержадміністрації Геннадій Хохлов. «Коли мене запросили на цю роботу, була поставлена одна задача: Харківська область повинна бути першою у всіх проявах фізичної культури та спорту - і в спорті вищих досягнень, і в масовому спорті - за всіма показниками. Я бачу, що керівники області дієво сприяють вирішенню цього завдання, і, думаю, ми її виконаємо», - зазначив Геннадій Хохлов.

За його словами, головний напрямок роботи управління фізичної культури та спорту - спорт вищих досягнень, підготовка харківських спортсменів до Олімпіади в Лондоні в 2012 р. і Сочі в 2014 р. «Спортсмени, які є кандидатами в збірну України на Олімпіади, будуть взяті під особливий контроль. Зробимо все можливе, щоб вони не відчували нестачі ні в чому - ні в тренувальних зборах, ні в змаганнях, ні в поїздках на рейтингові міжнародні турніри. Всіляко будемо намагатися покращувати їх побутові умови, допомагати з інвентарем, фармакологією, по іншим необхідним для них питань», - підкреслив Геннадій Хохлов.

За його словами, ще один головний напрямок - це масовий спорт. «Здоров'я дітей та населення в цілому хвилює всіх, і я впевнений, без фізичної культури і спорту питання це не вирішити», - зазначив Геннадій Хохлов.