Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі неправомірні вчинки попередніх керівників будуть оцінені правоохоронцями. Михайло Добкін

Всі неправомірні вчинки попередніх керівників будуть оцінені правоохоронцями. Михайло Добкін

У Харківській області більшість людей другого рівня продовжують працювати, як працювали при попередніх губернаторах - при Авакові, багато хто - ще за часів Кушнарьова. З чиновників першого рівня залишився перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, а Ігор Терехов пішов працювати до міста. Про це голова ХОДА Михайло Добкін заявив в інтерв'ю ІА "STATUS QUO".

«Але є дії, які потрапляють під різні статті Кримінального кодексу. У Великому Бурлуці, де головою райдержадміністрації був Віктор Слиш, впала водонапірна вежа, Великий Бурлук залишився без води. Району виділили мільйон гривень на її відновлення, замість цього вони там побудували щось незрозуміле, взагалі без проектної документації. Що це, ніхто не може зрозуміти, тому що проблему води вони так і не вирішили, а побудований бетонний чан, виявляється, з'їв весь бюджет.

На місце виїжджав мій заступник Валентин Дулуб. За його словами, вихід із ситуації один: розламати цей чан і на його місці побудувати нормальну водонапірну вежу. Виходить, ми ж вдруге витратимо на це бюджетні гроші. Я ж не кажу, що Слиш їх вкрав. В цьому буде розбиратися міліція.

Анатолій Гацько теж заявляє про переслідування. А він узяв мільйон гривень з бюджету і передав котельні лікарняного комплексу, щоб вона розрахувалася за борги за газ. Але котельня - це комерційна структура, причому його комерційна структура.

Тобто це непорядні люди і, що найголовніше, невеликого розуму: вони навіть не змогли якось завуалювати свої дії. Я думаю, що по них правоохоронцями будуть вжиті серйозні заходи, а далі нехай суд вирішує. Ніякої помсти немає, але залишати їх безкарними не можна, адже люди, бачачи ситуацію, подумають, що такі вчинки сходять з рук».