Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На площі Свободи працює шкільний ярмарок

На площі Свободи працює шкільний ярмарок

З 25 серпня по 12 вересня на головній площі Харкова працює традиційний шкільний ярмарок, на якому можна купити все необхідне до школи, а також одяг, якісні продукти харчування і посадковий матеріал для дачних ділянок.

«Цей ярмарок традиційно у нас проходить в кінці серпня - початку вересня, він присвячений Дню міста та святу Першого вересня. Тут можуть знайти все необхідне не тільки школярі, але й студенти, і їхні батьки, і бабусі і дідусі. Ми знаходимося з вами в центральній частині міста, де постійний дефіцит з різноманітністю товарів, і тому цей ярмарок традиційно складається з декількох відділень.Тут представлена шкільна форма і спортивні товари для дівчаток і хлопчиків, взуття, одяг, канцелярські товари, сумки і все необхідне. Також тут можна придбати супутні товари харківських виробників. Для нас це першорядне завдання - забезпечити їх додатковою роботою і ринком збуту», - розповіла Людмила Охріменко, начальник відділу координації виробництва по забезпеченню споживчого ринку управління з питань підприємництва, інвестицій та споживчого ринку Харківської міської ради.

За її словами, у ярмарку беруть участь 92 підприємці, близько третини яких представляють шкільну групу товарів. Всі учасники та організатори ярмарку після його закінчення візьмуть участь у благодійній акції, в рамках якої вихованцям міської школи-інтернату № 14 буде передано необхідних товарів на 50 тисяч гривень.