Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває робота з впровадження електронного обміну даними між підприємствами ЖКГ та управліннями соціального захисту населення

Триває робота з впровадження електронного обміну даними між підприємствами ЖКГ та управліннями соціального захисту населення

За інформацією в.о. начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергія Черняка, в області триває активна робота з впровадження електронного обміну даними між підприємствами ЖКГ та управліннями праці і соціального захисту населення.

Станом на 26 серпня всі міські підприємства Харкова (КП «ВТП «Вода», КП «Харківкомуночиствод», КП «Харківські теплові мережі») мають електронний обмін даними з районними управлінням соцзахисту м.Харкова в рамках програми «Наш дім».

Запроваджено повністю електронний обмін у Борівському, Дергачівському, Краснокутському, Лозівському, Чугуївському районах та базових підприємствах міст обласного підпорядкування. В той же час на низькому рівні забезпечений електронний зв'язок у Вовчанському (із 9 підприємств мають лише 2), Золочівському (із 7 - 1), Шевченківському (із 11 - 1) районах. В Коломацькому і Краснокутському районах зовсім відсутній електронний зв'язок між житлово-комунальними підприємствами та управліннями соціального захисту.