Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб оглянув мобільний асфальтобетонний завод тресту «Дніпродорбуд»

Валентин Дулуб оглянув мобільний асфальтобетонний завод тресту «Дніпродорбуд»

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб оглянув мобільний асфальтобетонний завод Lintec, який встановлений в м. Дергачі Трестом «Дніпродорбуд». Завод забезпечує асфальт для ремонту харківської окружної дороги, підрядником робіт на якій є «Дніпродорбуд». 

За словами генерального директора тресту Володимира Губарєва, завод монтується з 22 морських контейнерів та представляє один зі світових брендів з виробництва асфальтобетону. Відмінною особливістю є біологічна чистота виробництва. В Україні всього 4 таких заводи, в усьому світі - близько 300. Завод має високу продуктивність - 200-240 тонн асфальтобетону на годину, в залежності від вологості матеріалу. Усі технологічні процеси відображаються на екрані комп'ютера в кабіні управління та контролюються оператором. Завод обслуговує зміна з 3-х осіб. 

Володимир Губарєв висловив подяку Харківській облдержадміністрації і голові ХОДА Михайлу Добкіну: «Ми змонтували завод у короткий термін - ще так швидко не монтували і не підключали. У заводу 760 кВт встановленої потужності. За 7 - 10 днів прокласти всі комунікації, зробити проект, погодити з «Харківобленерго» - це було б неможливо без особистого втручання губернатора. Зазвичай цей процес займає 2-3 місяці». 

Теги