Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі об'єкти соціальної сфери будуть підготовлені до нового опалювального сезону

Всі об'єкти соціальної сфери будуть підготовлені до нового опалювального сезону

Як повідомив в ефірі телепрограми «Час влади» перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Володимир Бабаєв, сьогодні, у відсотковому співвідношенні, школи Харківської області готові до нового навчального року на 98,3%, дитячі садки на 97,5%,а об'єкти соціальної сфери, об'єкти охорони здоров'я на 91%. За словами Володимира Бабаєва, ці показники на 15 - 20% вище, ніж показники готовності в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.    

«На підставі розпорядження голови Харківської облдержадміністрації, ми об'їхали з робочою комісією всі райони області, побували на кожному об'єкті соціальної сфери і сфери ЖКГ. На жаль, у нас в області є два проблемних об'єкту: що перебуває в аварійному стані школа в м.Красноград і школа в с. Пархомівка, Краснокутського району.

На підготовку двох цих об'єктів виділено близько 1,5 - 2 млн. грн. Ми впевнені, що роботи з підготовки об'єктів соціальної сфери закінчаться вчасно і ніяких проблем у новому опалювальному сезоні не буде », - повідомив перший заступник голови ХОДА.