Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські книговидавці взяли участь у VІ Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку

Харківські книговидавці взяли участь у VІ Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку

Харківські книговидавці взяли участь у VІ Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку, що відбулася з 18 по 21 серпня 2010 року. Харків був представлений як обласним стендом, так і окремими стендами видавництв, котрі презентували видання про Харків, фотоальбоми, літературу для дітей, прозу та поезію сучасних авторів Слобідського краю, історичну літературу, літературу з культури Слобідської України, етнографічні видання та ін.

На обласному стенді була представлена книжкова продукція 7 видавничих підприємств: ТОВ “Золоті сторінки“, ТОВ “Торнадо, ТОВ “Майдан“, ТОВ “Видавництво “Сага“, ТОВ “Видавничо-комерційна фірма “Гриф“, Харківське комунальне видавництво “Оригінал”, ВАТ ““Видавництво “Прапор“, корпоративне підприємство ДАК “Укрвидавполіграфія“. Окремі стенди представили 4 харківських видавництва: “Фоліо”, “Книжковий клуб “Клуб сімейного дозвілля”, “Торсінг плюс” та “Харківський приватний музей міської садиби”.

Підготовку та проведення виставки забезпечував Державний комітет телебачення та радіомовлення України. 

За організацію подання колективної книжкової експозиції області на VI Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку Харківська облдержадміністрація була відзначена Подякою Державного комітету телебачення і радіомовлення України.