Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ряд питань підготовки Харківщини до Євро-2012 залишається невирішеним

Ряд питань підготовки Харківщини до Євро-2012 залишається невирішеним

Ряд питань підготовки області і міста Харкова до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу вимагає невідкладних дій керівників різних рівнів. Про це заявив сьогодні під час засідання колегії Харківської облдержадміністрації заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.  

За його словами, до цих пір не вирішені питання реконструкції міжнародного автомобільного пункту пропуску через кордон «Гоптівка», підготовки концепції безпеки та правопорядку, не на належному рівні здійснюється виконання завдань з реставрації, будівництва та капітального ремонту будівель об'єктів культури та культурної спадщини, а також відсутня позиція Головного управління науки і освіти облдержадміністрації в питанні фінансування робіт з ремонту студентських гуртожитків і не вирішена проблема розселення студентів з гуртожитків на час проведення ремонтів.
 Також багато питань у підготовці туристичної інфраструктури. «Хочу відзначити, що робота з підготовки проекту обласної програми, приведення в належний порядок придорожньої і туристичної інфраструктури за основними напрямками руху учасників та гостей чемпіонату практично не починалася», - зазначив Сапронов.