Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У деяких районах недостатньо серйозно підійшли до аудиту дитячих оздоровчих таборів. Михайло Добкін

У деяких районах недостатньо серйозно підійшли до аудиту дитячих оздоровчих таборів. Михайло Добкін

«Я хочу звернутися зараз до керівників районів. Я незадоволений тим, як ми проводимо аудит існуючих і напівзакинутих таборів дитячого відпочинку. Прошу вас більш серйозно поставитися до цього доручення колегії, яке було дано більше 2 місяців тому, і провести якісний аналіз стану справ у всіх цих закладах», - підкреслив голова ХОДА Михайло Добкін під час засідання колегії обладміністрації.

Як зазначив у своїй доповіді заступник голови ХОДА Євген Савін, деякі райони недобросовісно поставилися до організації аудиту та подали неправдиві відомості у своїх звітах.

"Харківський міськвиконком, Великобурлуцька, Вовчанська та Дергачівська райдержадміністрації повідомили про відсутність на своїй території непрацюючих дитячих закладів оздоровлення, хоча на території цих адміністративних одиниць розташовано 10 непрацюючих закладів оздоровлення. Лише Красноградська райдержадміністрація надала позитивну інформацію щодо непрацюючого закладу «Дружба». За їх інформацією, вже закінчується робота з розробки проекту реконструкції закладу", - сказав Євген Савін.