Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Меморіальний комплекс «Висота Маршала Конєва» відвідала дочка Двічі Героя Радянського Союзу, Маршала Радянського Союзу І. С. Конєва

Меморіальний комплекс «Висота Маршала Конєва» відвідала дочка Двічі Героя Радянського Союзу, Маршала Радянського Союзу І. С. Конєва

Сьогодні Наталія Конєва поклала квіти до меморіального комплексу «Висота Маршала Конєва».Також вшанували пам'ять Двічі Героя СРСР перший заступник Губернатора Вологодської області РФ Віктор Рябішин з дружиною, які поклали квіти до меморіального комплексу, після чого відвідали музей та каплицю, які розташовані на території комплексу.

Як зазначила Наталія Конєва, вона дуже задоволена тим, що на Харківщині вшановують пам'ять її батька, так само, як і інших захисників регіону.

«Війну треба розглядати через призму людини, особистості, імені. Це новий підхід, який, як я розумію, був озвучений і вашим губернатором Михайлом Добкіним. Ми ніколи не повинні забувати людей - ні генералів, ні офіцерів, ні простих рядових. Це єдиний правильний шлях», - підкреслила вона.

На знак дружнього ставлення Наталія Конєва передала до фонду музею ряд цінних подарунків, серед яких - вишиванка І.С.Конєва, яку подарували йому за звільнення одного з українських міст. Крім цього дочка Маршала пообіцяла допомогти музею з матеріалами для нової експозиції, присвяченої її І.С. Конєву.