Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України

У Харкові відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України

Сьогодні голова Харківської облагосадміністрації Михайло Добкін взяв участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України.  

«Кожна держава має свої символи: прапор, герб, гімн. Це ті речі, які дорогі серцю кожного, хто любить свою Батьківщину, хто шанує пам'ять своїх батьків, хто бажає щасливого майбутнього своїм дітям. Сьогодні в Харкові відкривається дуже важливе для міста місце, де встановлений флагшток з державним прапором України. Я вітаю всіх нас з цим святом і хочу, щоб на місці, де розвивається прапор України, на всі державні свята збиралися офіційні делегації та віддавали честь одного з головних символів нашої державності », - звернувся до присутніх Михайло Добкін.

В урочистості також взяли участь: голова Харківської обласної раді Сергій Чернов, виконуючий обов'язки Харківського міського голови, секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес, заступники голови облдержадміністрації, представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, духовенства і молоді.