Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства-учасники Сорочинського ярмарку формують позитивний імідж Харківщини. Юрій Сапронов

Підприємства-учасники Сорочинського ярмарку формують позитивний імідж Харківщини. Юрій Сапронов

Заступник голови ХОДА Юрій Сапронов відвідав урочисте відкриття Національного Сорочинського ярмарку, яке відбулося 18 серпня в селі Великі Сорочинці Полтавської області. Цього року Харківську область на ярмарку представляють 16 підприємств. За словами віце-губернатора, багато підприємств, які хотіли виставити свою експозицію у Великих Сорочинцях, не змогли цього зробити через те, що і Сорочинський ярмарок, і виставкова акція «Барвиста Україна» в Києві відбуваються в один і той же час.

«Насправді, це велика проблема - отримати місця на центральній алеї на Сорочинському ярмарку. У Харківської області такі місця є. Звичайно, якщо були б інші терміни, ми б представили тут і інші підприємства. А в нинішніх умовах кризи хочеться сказати слова подяки тим підприємцям і підприємствам, які беруть участь і у Сорочинському ярмарку, і у виставці «Барвиста Україна». Це справжні патріоти Харківщини, саме вони формують позитивний імідж нашої області. Прекрасна експозиція Південної залізниці, Харківського заводу шампанських вин, Безлюдівського м'ясокомбінату, але найсмачніша експозиція - у Зміївської овочевої фабрики. Таких смачних помідорів я не пробував вже давно», - поділився враженнями Юрій Анатолійович.

За його словами, навіть Президент України Віктор Янукович особливо відзначив експозицію Харківської області: «Віктор Федорович зупинився біля нашої експозиції, прийняв коровай від Харківщини, поспілкувався з підприємцями, які беруть участь у ярмарку і побажав успіху та процвітання всім мешканцям Харківщини».