Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма відвідав з робочою поїдкою Кегичівський та Красноградський райони

Ігор Шурма відвідав з робочою поїдкою Кегичівський та Красноградський райони

Заступник голови Харківської облдержадміністрації з соціальних питань Ігор Шурма 17 серпня відвідав з робочою поїдкою Кегичівський та Красноградський райони. Заступник голови ХОДА відвідав центральні районні лікарні та управління праці та соціального захисту населення.

Зокрема, були проведені зустрічі з працівниками управлінь праці та соціального захисту населення з питання організації роботи з оформлення субсидій для населення на оплату житлово-комунальних послуг. Оглянуті приміщення, визначена готовність управлінь до роботи з відвідувачами. Також обговорювалися питання забезпечення комп’ютерною технікою та співпраці з центром зайнятості.

Як зазначив Ігор Шурма, проведення ремонтних робіт за рахунок коштів Світового банку в Красноградському управлінні праці та соціального захисту населення не повинно вплинути на режим роботи управління.

Заступник голови ХОДА також повідомив, що в Кегичівці вирішене питання забезпечення житлом талановитих молодих фахівців. «На роботу в Кегичівку запрошено талановитого акушер-гінеколога. Для того, щоб він закріпився в Кегичівці, районна влада придбає житло для молодого фахівця та його родини», - зазначив Ігор Шурма.