Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З третьої декади серпня управління праці та соціального захисту населення області перейдуть на особливий режим роботи

З третьої декади серпня управління праці та соціального захисту населення області перейдуть на особливий режим роботи

З третьої декади серпня управлінця праці та соціального захисту населення в Харківській області перейдуть на особливий режим роботи. Вони працюватимуть до 20:00 кожен день, в тому числі в суботу та неділю. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник голови ХОДА з соціальних питань Ігор Шурма.

За його інформацією, в період підготовки та організації процесу оформлення субсидій потрібно буде виконувати робіт, які не потребують спеціальної підготовки. «Для цього ми плануємо залучити до оплачуваних громадських робіт 1,6 тис. осіб, які перебувають на обліку у центрі зайнятості. Наприклад, при відправці 560 тис. конвертів з документами пенсіонерам ми вже залучали цих людей», - зазначив Ігор Шурма.

Він також повідомив, що для зменшення навантаження на працівників управлінь праці та соціального захисту населення через велику кількість відвідувачів до роботи з населенням (у вигляді оплачуваних громадських робіт) планується залучати або студентів, або представників ветеранських, громадських організацій, домових, вуличних комітетів.