Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Укладання асфальтобетонного покриття на Окружній дорозі планується завершити в жовтні

Укладання асфальтобетонного покриття на Окружній дорозі планується завершити в жовтні

Як повідомив сьогодні начальник служби автомобільних доріг Харківської області Сергій Стельнякович, укладання асфальтобетонного покриття на Окружній дорозі планується завершити 10-15 жовтня. Всього на Окружній дорозі (протяжність - 85 км) планується укласти 250 тис. т асфальтобетону. Нижній шар проїжджої частини буде виконаний з бетону, верхній - з щебенево-мастичного асфальтобетону. На 5 підйомах дорога буде розширена. Всі роботи по проїжджій частині планується виконати в цьому році. При ремонті дороги буде використовуватися асфальтобетон виробництва асфальтозаводів Харкова та Дергачівського району.

За інформацією Сергія Стельняковича, на ремонт всієї дороги необхідно 500 млн.грн. На цей рік з державного бюджету заплановано фінансування в розмірі близько 350 млн.грн. Вже надійшли 23,8 млн.грн., найближчим часом має надійти 20 млн.грн., наступного тижня - ще 8 млн.грн.

Сергій Стельнякович також повідомив, що вже приступили до роботи три основні субпідрядні організації: «Альтком», Трест «Дніпродорстрой», ВАТ ДРСУ-33. Ремонт мостів і шляхопроводів (протягом всієї дороги - 22 одиниці) буде виконувати донецька організація «Міст-1».