Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для нас дуже важливо, аби ефективність влади вимірювалася не паперовими звітами, а реальними практичними речами. Ігор Шурма

Для нас дуже важливо, аби ефективність влади вимірювалася не паперовими звітами, а реальними практичними речами. Ігор Шурма

5 липня Борщівську амбулаторію, що знаходиться на території Харківського району, відвідав голова ХОДА Михайло Добкін. В ході відвідин сімейний лікар амбулаторії попросила голову області придбати для медичного закладу комп’ютер для більш сучасної і ефективної роботи. Наразі амбулаторію вже обладнано комп’ютерною технікою.

Перевірити виконання розпорядження голови ХОДА виїхав на місце його заступник Ігор Шурма. Окрім комп’ютера в амбулаторії також встановлено телефон, а для зручності пацієнтів на території медичного закладу відкрито аптечний пункт, де можна придбати ліки першої необхідності. Раніше селянам доводилося їздити за ліками до сусіднього села.

«Для нас це дуже важливо, аби ефективність влади вимірювалася не паперовими звітами, а реальними практичними речами. Місяць тому тут ще не було відкритої амбулаторії, потім була амбулаторія, але не було зв’язку, не було оснащення, але за місяць це все зроблено. Мені здається, що це є та оцінка влади, яку повинні давати люди», - відзначив у ході огляду амбулаторії Ігор Шурма.

Під час спілкування з місцевими жителями було виявлено, що взимку село часто залишається без світла, що заважатиме нормальній роботі медичного закладу. Рішення проблеми було знайдено на місці.

«Мені дуже приємно, що сьогодні коло мене знаходиться голова районної адміністрації, який дуже швидко зреагував і вирішив забезпечити тут альтернативне живлення за допомогою дизельного генератора, завдяки якому цілодобове постачання електроенергії для амбулаторії буде забезпечено», - повідомив з цього приводу Ігор Шурма.