Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Взаємодія органів державної влади та органів місцевого самоврядування з попередження насильства в сім’ї

Взаємодія органів державної влади та органів місцевого самоврядування з попередження насильства в сім’ї

У середу, 11 серпня 2010 р., о 10-00 в конференц-залі готелю «Аврора» (м. Харків, вул. Артема, 10/12, 2 пов.) розпочне роботу дводенний семінар «Взаємодія органів державної влади та органів місцевого самоврядування з попередження насильства в сім’ї» для начальників обласних управлінь та служб Харківської, Сумської, Полтавської та Чернігівської областей, на які покладено здійснення заходів з попередження насильства в сім'ї.    

Семінар організований на виконання Закону України «Про попередження насильства в сім’ї» та інших нормативних актів, що стосуються питань запобігання та протидії домашньому насильству, Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерством внутрішніх справ України та Програмою рівних можливостей та прав жінок в Україні ПРООН.

В ході роботи семінару будуть розглянуті питання щодо виявлення та допомоги особам, які постраждали від насильства в сім’ї; впровадження корекційних програм для осіб, які вчинили насильство в сім’ї; особливості діяльності державних органів, установ та служб у сфері попередження та протидії насильству в сім’ї з досвіду роботи Харківської області; реагування на випадки насильства в сім’ї на прикладі роботи відповідних органів та служб Чугуївського району.

Додаткова інформація за телефоном 757-09-74.