Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін і Михайло Єжель перевірили стан протипожежної безпеки на військовій частині А0829 у Лозовій

Михайло Добкін і Михайло Єжель перевірили стан протипожежної безпеки на військовій частині А0829 у Лозовій

Голова Харківської області Михайло Добкін та Міністр оборони України Михайло Єжель 7 серпня відвідали військову частину А0829, що розташована  у Лозовій. У зв'язку з підвищеною небезпекою виникнення пожеж на території об'єкта будуть вжиті особливі заходи для запобігання пожежам.

«5 серпня відбулася Рада національної безпеки під керівництвом Президента України, на якій були поставлені конкретні завдання всім головам міністерств і відомств, всім губернаторам. Вчора ми ці завдання довели до всіх військових частин збройних сил, вони в повному обсязі включилися в роботу. Сьогодні група Міністерства оборони прибула сюди, на цей особливо вибухонебезпечний об'єкт у Лозовій, тут ми провели оперативну нараду з усіх питань, поставили конкретні завдання», - повідомив Міністр оборони в ході брифінгу за підсумками наради.

За словами Михайла Єжеля, головне завдання на даний момент - гарантувати безпеку людей, які проживають на території військової частини.

У свою чергу Михайло Добкін підкреслив, що у зв'язку з підвищеною пожежонебезпекою на території військового об'єкту будуть вжиті особливі заходи щодо запобігання пожежам.

«Зараз перше завдання - це забезпечення протипожежної безпеки на території, тому що будь-який спалах призведе до вибухів», - сказав голова області.

Також в ході робочого візиту до Лозової Міністр і голова ХОДА оглянули територію військової частини і поспілкувалися з місцевими жителями.