Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі навчальні заклади Харківської області будуть готові до нового навчального року. Роман Шаповал

Всі навчальні заклади Харківської області будуть готові до нового навчального року. Роман Шаповал

Як відмітив під час наради з підготовки закладів середньої освіти до нового навчального року за участю Міністра освіти і науки Дмитра Табачника начальник Головного управління освіти і науки Роман Шаповал, в 2010-2011 навчальному році планується в повному обсязі підготувати до роботи навчальні заклади дошкільної та загальної середньої освіти усіх типів та форм власності.  

«Хочу відмітити, що позитивною ознакою цьогорічної підготовки навчальних закладів є суворий контроль з боку Головного управління освіти і науки планів підготовки в кожному районі з виїздом на місце (їх налічується близько 130). Окремим напрямком роботи є підготовка до якісної організації навчально-виховного процесу. Це і своєчасне затвердження робочих навчальних планів, і якісне проведення серпневих педагогічних конференцій (вперше буде проведено регіональне розширене засідання колегії за участю керівників і педагогічних працівників районів області та м. Харкова), і вирішення питань щодо забезпечення підручниками учнів.

Таким чином, глибокий та всебічний аналіз стану підготовки навчальних закладів області дає змогу зробити висновок про наявність необхідних резервів для забезпечення організованого початку навчального року», - підкреслив Роман Шаповал.
 

Теги