Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співпраця бєлгородських та харківських журналістів почнеться в серпні

Співпраця бєлгородських та харківських журналістів почнеться в серпні

4-5 серпня планується прес-тур харківських журналістів до Бєлгорода на День визволення міста, а з 22 по 24 серпня бєлгородських журналістів запрошено відвідати заходи на честь Дня визволення Харкова і Незалежності України. Про це повідомила у ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. 

За її словами, керівництво харківського відеоканалу «Перша столиця» виступило з пропозицією до бєлгородського «Мира Белогорья» обмінюватися певними програмами як історичного, так і інформаційного характеру. Управління вирішило підтримати ініціативу, - підкресила Вікторія Маренич.
У серпні буде підписано Меморандум про співробітництво в інформаційній сфері між Харківською та Бєлгородською областями. «Меморандум – це прес-тури, відрядження, з яких журналісти будуть привозити певні матеріали, спільні прес-конференції, спільні навчальні процеси, тренінги, семінари, які будуть проводитись в обох містах», - повідомила Вікторія Маренич.