Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми маємо працювати в чіткому порозумінні між населенням, чиновниками і журналістами. Вікторія Маренич

Ми маємо працювати в чіткому порозумінні між населенням, чиновниками і журналістами. Вікторія Маренич

Керівник управління у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації Вікторія Маренич розповіла про нові пріоритети, які стоять перед очолюваним нею управлінням, а також про робочі плани на найближчий час.

«Відділом зв’язків зі ЗМІ напрацьовані певні напрямки, за якими вже розпочато роботу. Один із головних пріоритетів – це та прозорість і відкритість, якої вимагає сьогодення. Ми маємо працювати в чіткому порозумінні між населенням, чиновниками і журналістами. Скасовано акредитацію, і за дорученням Президента України формуються нові напрямки інформаційної політики, які підтримані головою Харківської обласної адміністрації», - підкреслила Вікторія Маренич в ході програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо.

За її словами, на даний момент завершується будівництво нового зручного прес-центру, який буде працювати на п’ятому поверсі будівлі обласної державної адміністрації і обласної ради. 23 серпня його відкриє голова ХОДА Михайло Добкін своєю прес-конференцією.

«Ми сьогодні виходимо на щоденне проведення прес-конференцій і прес-турів, що було довгий час відсутнє. Таким чином ми хочемо створити умови, з одного боку, для журналістів, а з другого боку – для чиновників, які мають звітувати про свою роботу. Чиновники і ЗМІ мають налагодити між собою співпрацю», - зазначила Вікторія Маренич.