Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бєлгородщина і Харківщина область історично тісно переплетені. Олександр Гармашев

Бєлгородщина і Харківщина область історично тісно переплетені. Олександр Гармашев

Заступник керівника адміністрації губернатора області - начальник управління інформації та масових комунікацій адміністрації губернатора Бєлгородської області Олександр Гармашев від імені білгородського губернатора Євгена Савченка подякував заступнику голови Харківської облдержадміністрації Євгену Савіну, начальнику управління преси та інформації ХОДА Вікторії Маренич і консулу Російської Федерації в Харкові Андрію Серьогіну за теплий прийом у Харкові та встановлення партнерських відносин в інформаційному просторі. «Мені здається, що ті зусилля, яких ми докладаємо зі свого боку, ті зусилля, які ви, колеги, докладатимете зі свого боку, вони дуже скоро дадуть дуже позитивні сходи», - заявив Олександр Гармашев.

«Я хотів би відзначити дуже теплу атмосферу в цьому залі. Мені здається, Бєлгородщина і Харківська область історично тісно переплетені. Історично та земля, на якій ми стоїмо, називалася Слобожанщина, туди входила більша частина території Білгородської області, частина Луганської, Полтавської та Курської. Це унікальне історичне утворення допомогло зберегти добросусідські відносини ", - підкреслив начальник управління інформації та масових комунікацій адміністрації губернатора Бєлгородської області.

Також він висловив подяку директору ТОВ «Телекомпанія «Перша Столиця» Костянтину Кеворкяну. «Я хотів би подякувати Костянтину Ервантовічу за те, що він виступив з ініціативою. Все почалося з нього, з приватного листа керівника приватної компанії з якого, як мені здається, виростає серйозний міждержавний проект», - зазначив Олександр Гармашев.