Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У центрі уваги обласного семінару питання організаційної та кадрової роботи

У центрі уваги обласного семінару питання організаційної та кадрової роботи

Сьогодні в облдержадміністрації відбувся обласний семінар з керівниками апаратів та начальниками відділів організаційно–кадрової роботи районних державних адміністрацій, керуючих справами, начальників організаційних відділів міськвиконкомів міст обласного значення за участю заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Василя Хоми. 

Основні питання, які розглядались на семінарі, стосувались здійснення якісного організаційного забезпечення діяльності райдержадміністрацій та міських рад; забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, впровадження ефективних форм та методів у діяльності райдержадміністрацій; організації роботи з кадрами та дотримання вимог чинного законодавства про державну службу, про боротьбу з корупцією; організації роботи з контрольними документами; організації роботи відділів ведення Державного реєстру виборців.

У ході семінару був наданий аналіз роботи апаратів райдержадміністрацій. Були визначені сильні та слабкі сторони у діяльності апаратів райдержадміністрацій, напрацьовані пропозиції щодо визначення головних напрямків у їх роботі на перспективу, рекомендації для покращення діяльності, форм та методів роботи.