Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов в рамках робочої поїздки до Чугуївського району відвідав ряд потужних підприємств

Юрій Сапронов в рамках робочої поїздки до Чугуївського району відвідав ряд потужних підприємств

В ході робочої поїздки до Чугуївського району заступник голови облдержадміністрації Юрій Сапронов оглянув виробничі потужності підприємств ТОВ «Малинівський склозавод» та ПрАТ «KGS&Co».

ТОВ «Малинівський склозавод» - нове підприємство, орієнтоване на виробництво високоякісної склопродукції будь-якої складності для лікеро-горілчаної та консервної промисловості. Завод збудовано «з нуля», відповідно до сучасних вимог якості й упакування скло продукції. Проектна потужність підприємства – 18 мільйонів пляшок та банок із безбарвного скла щомісяця.

ЗАТ «KGS&Co» - єдиний в Україні виробник алюмінієвих ковпачків, яке має замкнений цикл виробництва. Тут гвинтовий ковпачок проходить всі етапи: від офсетного друку на алюмінієвому листі до вставлення дозатора або ущільнювальної прокладки у готовий виріб. Проектна потужність виробництва – до 60 мільйонів виробів на місяць. Продукція ЗАТ «KGS&Co» сертифікована за стандартом ДСТУ ISO 9001-2001 та в Державній системі сертифікації УкрСЕПРО.

Юрій Сапронов запевнив керівництво заводу у всебічній підтримці та побажав підприємству стабільного безперервного розвитку.