Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Золочівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 планується побудувати спортивний зал

У Золочівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 планується побудувати спортивний зал

Під час робочої поїздки до Золочівського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідав загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 с.Золочів. Як повідомив в.о. директора школи Олег Колодько, незважаючи на майже 150-річний вік школи, в ній відсутня спортивна зала, уроки фізичної культури в осінньо-зимовий період проходять у коридорі основного корпусу школи. У 2009 році після отримання дозволу в інспекції ДАБК, було розпочато будівництво спортивної зали за рахунок районного бюджету. На будівництво було освоєно 170 тис.грн. Виконано земляні роботи та залито фундамент споруди. На звершення будівництва необхідно близько 3,5 млн.грн. Крім того, у школі потрібно побудувати внутрішній туалет, оскільки зараз туалети знаходяться на подвір’ї школи.

За словами Михайла Добкіна, Головним управлінням освіти і науки ХОДА надано пропозиції для включення будівництва спортивної зали до переліку об’єктів, які планується фінансувати у 2011 році за рахунок державного бюджету. Крім того, до початку учбового року у приміщенні школи буде збудовано туалет. Виділення коштів затверджено на сесії обласної ради 17 червня 2010 року.

Довідка. Школа заснована у 1861 році. У 2009–2010 н.р. у школі навчалися 344 дитини. У 1-х класах – 29, у 9-х класах – 58, в 11-х класах – 39 учнів, 4 з яких отримали атестат про повну загальну середню освіту з відзнакою і нагороджені золотими медалями. У школі працює 36 педагогічних працівників. Мають категорію: “Спеціаліст вищої категорії” – 12, “Спеціаліст І категорії” – 6, “Спеціаліст ІІ категорії” – 7, “Спеціаліст” – 11.