Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стабільність, духовність, мораль, соціальна відповідальність - це те, чого сьогодні не вистачає в Україні. Михайло Добкін

Стабільність, духовність, мораль, соціальна відповідальність - це те, чого сьогодні не вистачає в Україні. Михайло Добкін

У ході зустрічі голови ХОДА Михайла Добкіна з членами нової Харківської обласної громадської організації «Спілка Героїв України» голова області відзначив, що для процвітання економіки України не вистачає в першу чергу соціально відповідальної праці, якій молоде покоління можуть навчити харків'яни, що вже досягли в житті певних висот.

«Тут звучали різні думки, різні напрямки, різні пропозиції, але все це об'єднано ключовими словами: «стабільність», «молодь», «духовність», «мораль», «соціальна відповідальність». Це все те, чого сьогодні не вистачає в сучасному житті і що поки є лише словами без конкретних справ і дій», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, найчастіше для успіху того чи іншого підприємства не вистачає просто наполегливої праці.

«Я ще, на жаль, не мав можливості в якості голови облдержадміністрації відвідати всі райони, але там, де я був, я бачив не тільки дані природою і богом прекрасні землі, але і розруху, відсутність праці на землі. У той же час я бачив і інші приклади, коли серед розрухи як оазиси були прекрасні поля, які давали і будуть давати по 50 - 60 центнерів пшениці з гектара, і люди ще були незадоволені цими результатами, кажучи, що треба йти до ста гектарів, і це можливо», - сказав Михайло Добкін.