Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області будуть організовані зустрічі Героїв України зі студентами та школярами

У Харківській області будуть організовані зустрічі Героїв України зі студентами та школярами

В рамках навчального процесу в школах і вузах Харківської області відбудуться зустрічі з видатними харків'янами, які були удостоєні звання Героїв України.Такі зустрічі стануть частиною нового формату виховання підростаючого покоління - на прикладі видатних земляків, - вважає голова Харківської області Михайло Добкін.

«Я пропоную вам по можливості взяти участь у зустрічах з нашими студентами та школярами, що живуть і навчаються як у самому Харкові, так і в Харківській області. Ми продумаємо формат цих зустрічей, але обов'язково впишемо їх у навчальний процес, щоб це було не в позакласний час, а в рамках навчального процесу, щоб усі розуміли серйозність цих зустрічей», - підкреслив голова області.

Також він зазначив, що підростаюче покоління треба виховувати на прикладі тих людей, з якими вони можуть поспілкуватися, а не тільки читати про них в книгах. Таким чином може бути відновлений і укріплений зв'язок поколінь.

«На даний момент відсутній будь-який механізм, відпрацьований на рівні держави, щоб все краще, що є сьогодні у старшого покоління, передавати молодшому. Адже все, що є для суспільства негативним, легко всмоктується і підхоплюється молоддю», - сказав Михайло Добкін.