Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківському обласному державному телебаченні та радіо буде організований цикл передач про харків'ян - Героїв України

На Харківському обласному державному телебаченні та радіо буде організований цикл передач про харків'ян - Героїв України

Найближчим часом На Харківському обласному державному телебаченні та радіо, а також у деяких інших ЗМІ буде організований цикл передач про жителів області, які удостоєні звання Героя України. Такі передачі дадуть можливість шанованим в усій країні харків'янам поділитися з земляками своїм багатим життєвим досвідом, щоб молоде покоління знало, на кого можна і треба рівнятися, - вважає голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Про це він повідомив 7 липня в ході зустрічі з членами нової Харківської обласної громадської організації «Спілка Героїв України».

«Ми повинні відкрити цикл передач по обласному телебаченню, по тим харківським регіональним телеканалам, які готові будуть відгукнутися і дати можливість в своїй щільній сітці знайти час для таких передач, в яких ми будемо розповідати про героїв нашого часу, показувати їх життєвий приклад. Адже практично всі ці люди пройшли дуже складний життєвий шлях, ніхто не поставив їх в тепличних умовах добиватися серйозних результатів, ніхто не закінчував гарвардів, ніхто не отримував величезний спадок, і всі ті здобутки, яких вони домоглися, напрацьовані своєю працею, з самих низів» ,- підкреслив голова області.

Формат майбутніх передач буде визначено найближчим часом. Попередньо планується, що це буде діалог гостя з ведучим.