Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молоде покоління має брати приклад з кращих представників нашої країни. Михайло Добкін

Молоде покоління має брати приклад з кращих представників нашої країни. Михайло Добкін

Як відзначив в ході зустрічі з членами "Спілки Героїв України" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, сьогоднішня зустріч давно планувалася і вона повинна послужити добрим початком для тісної співпраці людей, які своїм життєвим прикладом, трудовими подвигами гідні наслідування та поваги в нашій країні. 

«До недавнього часу, в такій прекрасній країні, як Україна, знаходилися причини, що роз'єднували людей. Якщо говорити об'єктивно, за новітню історію України ми втратили дуже важливу цінність, яку всі народи намагаються зберегти і передати наступним поколінням. Ця цінність - зв'язок між людьми, між тими, хто творить і передає для подальшого розвитку свої знання, досягнення та духовні цінності. 

Наше з Вами завдання використати весь потенціал людей, яких держава відзначила вищою нагородою на благо нашого регіону, на благо підростаючого покоління. Тому, що нове покоління повинно брати приклад із кращих представників нашої країни, якими є Ви», - підкреслив Михайло Добкін.