Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми зараз маємо реальну можливість вплинути на позитивну зміну нашого життя. Сергій Авершин

Ми зараз маємо реальну можливість вплинути на позитивну зміну нашого життя. Сергій Авершин

Вперше за багато років Уряд визнав необхідність здійснення економічних реформ в нашій країні, що саме по собі вже стало позитивним моментом. Про це в ефірі програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» заявив начальник Головного управління економіки ХОДА Сергій Авершин. «Створений для цих цілей Комітет економічних реформ - це національний проект, в якому будь-яка законодавча ініціатива йде з регіонів, значить, ми зараз маємо реальну можливість вплинути на позитивну зміну нашого життя. Протягом 2010 року мають з'явитися реальні програми економічних реформ - і регіональна, і державна », - підкреслив Сергій Володимирович.

У Харківському регіональному комітеті створені робочі групи, які щотижня звітують перед національним комітетом про виконану роботу за строго закріпленими напрямками, ініціюють законодавчі зміни.Організовується велика кількість круглих столів у районах області, щоб врахувати позитивні приклади реформ на місцевому рівні, щоб врахувати всі проблеми, які існують в районах, і все це відобразити в державній програмі.

«І ми вже бачимо в тому проекті державної програми, який був представлений Президентом, зафіксовані наші ініціативи. На даному етапі ця програма розроблена стратегічно, тобто виділені певні основні напрямки здійснення реформ в державі, і зараз іде процес наповнення цих основних тез державної програми конкретним змістом. Якість наповнення державної програми економічних реформ буде залежати від нашої ініціативи, від нашої моторності і від грамотності наших пропозицій», - сказав Сергій Авершин.