Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2 липня відбудеться нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Молодіжний лідер року - 2009»

2 липня відбудеться нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Молодіжний лідер року - 2009»

2 липня о 12.00 в малому залі Будинку Рад відбудеться нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Молодіжний лідер року - 2009». За результатами розгляду конкурсної комісії почесне звання «Молодіжний лідер року 2009» отримають 23 номінанти (11 переможців і 12 лауреатів). У церемонії нагородження також візьмуть участь 11 найактивніших учасників молодіжного фестивалю «Студентська республіка», які візьмуть участь у Всеукраїнському фестивалі. Усі учасники заходу будуть нагороджені грамотами Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та сувенірами. 

Цього року на звання “Молодіжний лідер року”, яке присуджується за вагомі досягнення у різних сферах діяльності (журналіст, тележурналіст; молодіжний лідер-керівник молодіжної організації; депутат; поет, письменник; державний службовець; соціальний працівник; волонтер; працівник позашкільного закладу; продюсер, керівник творчих програм для молоді; підприємець; меценат), претендували 48 молодих людей з різних районів Харкова та Харківської області.

Довідка: Традиційний конкурс «Молодіжний лідер року» започаткований та щорічно проводиться управління у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації та комунальною установою «Харківський обласний центр молоді». Фестиваль проводиться з метою виявлення, підтримки та заохочення молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально-економічних, політичних, організаційних, правових умов та гарантій для життєвого самовизначення інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу в інтересах суспільства; інформування широких мас громадськості через засоби масової інформації про лідерів, що займаються вирішенням молодіжних проблем у різних галузях діяльності.