Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині створено обласний штаб з підготовки до осінньо-зимового періоду

На Харківщині створено обласний штаб з підготовки до осінньо-зимового періоду

З метою організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2010-2011 років створено обласний штаб, який згідно з планом роботи проводить виїзні наради до районів та міст області.

Як зазначив під час засідання колегії ХОДА заступник начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ОДА Сергій Черняк, на сьогоднішній день вже проведено виїзди до Балаклійського, Богодухівського, Валківського, Дергачівського, Зачепилівського, Зміївського, Золочівського, Кегичівського, Коломацького, Краснокутського, Красноградського та Сахновщанського районів. За результатами проведених нарад надаються відповідні протокольні доручення. Робота в цьому напрямку триває.

«Станом на 15.06.10 комплексно підготовлено до зими з видачею паспортів готовності 5191 житловий будинок або 32,5%. Здійснено ремонт покрівель в кількості 211 одиниць (24,8%), виконано ремонт (замінено) 2076 опалювальних систем (33,5%) та відремонтовано 2565 опалювальних печей (33,4%)/ Відстають з підготовкою житла такі райони як Зачепілівський (26,7%), Ізюмський(20%), Красноградський (24,7%), Шевченківський (25%). На підготовку житлового фонду витрачено 9,9 млн.грн. (20,2%)», - зазначив Сергій Іванович.