Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівники КП «ДРІТ» не будуть звільнені від відповідальності, навіть якщо підприємство перестане існувати. Михайло Добкін

Керівники КП «ДРІТ» не будуть звільнені від відповідальності, навіть якщо підприємство перестане існувати. Михайло Добкін

Деякі підприємства Харківської області, як і раніше відстають від планів по розрахункам за енергоносії. У числі відстаючих - проблемне комунальне підприємство «ДРІТ».

Як повідомив в ході засідання колегії Харківської обласної державної адміністрації голова ХОДА Михайло Добкін, на даний момент рівень розрахунків КП «ДРІТ» за спожиті енергоносії складає всього 55%, борг досяг 23 мільйонів гривень. При цьому споживачі послуг підприємства звітують про нормальний рівень виплат.

«Керівники КП «ДРІТ» не будуть звільнені від відповідальності, навіть якщо підприємство перестане існувати», - підкреслив Михайло Добкін під час обговорення питання про підсумки минулого опалювального сезону та підготовки до майбутнього.

За словами керівника області, є над чим попрацювати і керівникам інших підприємств. Так, КП «Харківські теплові мережі» розрахувалося за спожитий газ на 72%, а теплові мережі Харківського району сплатили лише 62% коштів за отримані енергоносії.