Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні в прямому ефірі ОТБ відбудеться перший молодіжний телемарафон «Харків молодіжний»

Сьогодні в прямому ефірі ОТБ відбудеться перший молодіжний телемарафон «Харків молодіжний»

25 червня 2010 року з 17.00 до 19.30 год. в прямому ефірі Харківського обласного державного телебачення відбудеться перший молодіжний телемарафон «Харків молодіжний». Протягом двох з половиною годин представники органів виконавчої влади, активісти молодіжного руху області, лідери молодіжних громадських організацій, волонтери та студентство обговорюватимуть питання працевлаштування молоді, підтримки молодіжного громадського руху, формування здорового способу життя в молодіжному середовищі, патріотичного виховання та підтримки творчо обдарованої молоді.

У рамках телемарафону Почесними грамотами голови обласної державної адміністрації буде нагороджено найкращих представників молодіжного руху.

Проведення Першого молодіжного телемарафону «Харків молодіжний» відбувається в рамках заходів до Тижня української молоді у соціальному партнерстві з Харківської обласної державною телерадіокомпанією. Результати телемарафону будуть обговорені молодіжними активами районів області. За підсумками обговорення буде складено Молодіжну резолюцію-2010, що стане одним із консультативно-дорадчих документів під час реалізації державної молодіжної політики в області.