Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повернувши кооперацію всередині області, можна буде врятувати і ХЕМЗ, і завод Шевченка. Михайло Добкін

Повернувши кооперацію всередині області, можна буде врятувати і ХЕМЗ, і завод Шевченка. Михайло Добкін

В останні роки порушилася система кооперації між великими промисловими підприємствами Харківської області, що негативно позначилося на фінансовому становищі деяких з них. Керівництво регіону має намір відродити колишні зв'язки.

Про це в ході брифінгу за підсумками наради з питання стабілізації фінансово-економічного стану ДП «Харківський приладобудівний завод імені Т.Г. Шевченка» повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

За його словами, однією з причин порушення промислових зв'язків між підприємствами області стало несумлінне ставлення керівництва окремих заводів до взятих на себе зобов'язань. Зокрема, завод імені Шевченка нерідко не виконував вчасно умови контрактів, через що і втратив більшість своїх замовників, серед яких значна частина - це інші промислові підприємства області.

«Сьогодні головне - повернути ті кооперації, які були, щоб підприємства, які на ходу, давали замовлення, а значить, і можливість отримувати гроші саме нашим харківським заводам. Повернувши кооперацію всередині області, можна буде врятувати і ХЕМЗ, і завод Шевченка», - підкреслив Михайло Добкін.