Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін представив нового керівника заводу імені Шевченка

Михайло Добкін представив нового керівника заводу імені Шевченка

Голова Харківської обласної державної адміністрації в ході наради з питання стабілізації фінансово-економічного стану ДП "Харківський приладобудівний завод імені Т.Г.Шевченко" представив трудовому колективу підприємства нового керівника. Після того, як пройдуть всі необхідні узгодження в Міністерстві промполітики, посаду виконавчого директора заводу займе Андрій Тимчук.

Як зазначив Михайло Добкін під час брифінгу після закінчення наради, новому керівникові підприємства він довіряє і очікує від нього рішучих дій з виведення заводу з кризи.

«Ми з Андрієм Олександровичем розмовляли на предмет його можливої роботи у нас і навіть розглядали його як одного з кандидатів на посаду начальника Головного управління промисловості в Харківській області. Так сталося, що нинішня ситуація підштовхнула його повернення до Харкова. Я йому довіряю і вважаю його кризовим менеджером - людиною, здатною навести тут лад», - сказав він.

Андрій Тимчук має восьмирічний досвід роботи на керівних посадах. Так, з 2000 по 2005 рік він керував харківським підприємством «Промекологія і метал», згодом три роки обіймав посаду заступника начальника паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації,а з 2008 року по нинішній день Андрій Тимчук працював начальником ГУ промисловості Дніпропетровської обладміністрації.