Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартував Міжнародний конкурс інноваційних проектів «Харківські ініціативи»

Стартував Міжнародний конкурс інноваційних проектів «Харківські ініціативи»

За рішенням Голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна в області буде проведено Міжнародний конкурс інноваційних проектів «Харківські ініціативи», в якому зможуть взяти участь не тільки українські, але й закордонні автори проектів, які готові реалізувати свої ідеї на Харківщині.

Конкурс «Харківські ініціативи» спрямований на розвиток творчої і ділової активності новаторів, вчених і бізнесменів; комерціалізацію інтелектуальної власності, створюваної у вищих навчальних закладах, наукових інститутах, конструкторських бюро і на промислових підприємствах Харківської області; на виявлення перспективних інноваційних проектів і підготовку ефективних бізнес-планів для залучення інвестицій у Харківську область.

Тематика конкурсу охоплює всі сфери економічної діяльності: від машинобудування та енергетики до охорони здоров'я, культури і туризму. Крім того, в окремій номінації «Кращий інноваційний проект регіонального економічного розвитку» будуть розглянуті проекти, здатні позитивно вплинути на розвиток економіки Харківської області в цілому.

Подача заявок на конкурс здійснюється шляхом відправки на адресу Оргкомітету короткої форми опису проекту (форма на www.led.org.ua). Експертна рада, до якої входять провідні фахівці регіону, проведе оцінку представлених проектів і відбере кращі для подальшої підготовки бізнес-планів, які візьмуть участь у фіналі конкурсу.

Підведення підсумків конкурсу, вручення нагород та презентації проектів-переможців буде проведено на Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» 17 вересня 2010 р.

За додатковою інформацією та консультаціями з підготовки проектів звертатися за тел.: (057) 702-11-33, 702-13-66, (050) 501-36-66 та E-mail: Dudka.Alex@gmail.com