Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні оздоровчий дитячий табір «Орлятко» відкрив сезон

Сьогодні оздоровчий дитячий табір «Орлятко» відкрив сезон

Сьогодні оздоровчий табір «Орлятко» в Ізюмському районі прийняв першу зміну дітей. А ще недавно відкриття цієї установи знаходилося під загрозою через те, що в один день частина берегової зони дитячого табору перетворилася на будівельний майданчик і була огороджена високим парканом.  

Як з'ясувалося згодом, земля, що належить табору, була незаконним чином передана у приватну власність. І тільки завдяки принциповій позиції і активним діям батьків, які відправили своїх дітей на відпочинок до табору, нинішнього голови ХОДА Михайла Добкіна, народних депутатів і мера міста Ізюм вдалося повернути землю дитячих оздоровчих закладів.

«Цинізму немає меж! Зважаючи на те, що деякі високопоставлені чиновники вже були практично звільнені, вони намагалися перевести частину землі дитячого оздоровчого табору в приватну власність. Ми передамо всі матеріали до прокуратури. Також передамо лист до Президента України Віктора Януковича, з проханням скасувати своїм рішенням цей акт колишнього губернатора», - підкреслив у ході наради з адміністративно-господарським активом Харківської області голова ХОДА Михайло Добкін.