Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Права землевласників буду захищені. Михайло Добкін

Права землевласників буду захищені. Михайло Добкін

Як зазначив під час ефіру на радіо голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, права власників на землю будуть захищені.  

Як захистити сьогодні права власника на землю? Як врегулювати відносини власника й орендаря землі? Як врегулювати порядок створення спільних сільськогосподарських підприємств із закордонними власниками?

«Це питання, до яких необхідно підійти дуже відповідально - зібрати провідних фахівців, юристів. Потрібно зробити так, щоб рішення держави захистило права мільйонів українців, які сьогодні нічого не мають крім свого земельного наділу. Я буду першим стояти в ряду тих людей, які будуть боротися за права селян, щоб їх не обдурили, щоб не сталося як в період приватизації власності в нашій країні. Ми вже маємо цей негативний досвід, ми вже знаємо помилки влади і знаємо, як їх не допустити, враховуючи всі складності. Ми повинні вивести сільське господарство до числа пріоритетних економічних галузей, які потягнуть за собою сільгоспмашинобудування, науку, переробку, яка дасть можливість заробляти дрібному і середньому бізнесу », - підкреслив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін