Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині планується створити єдину містобудівну раду міста і області

На Харківщині планується створити єдину містобудівну раду міста і області

Архітектори Харкова і області ввійдуть до єдиної містобудівної ради, щоб питання розвитку регіону розглядалися усіма фахівцями галузі.

Про це в ході зустрічі з архітекторами Харкова повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

«Ми повинні створити єдину містобудівну раду, а не робити дві об'єднаних. І не важливо, чи будуть розглядатися на засіданні питання міста та області або тільки питання одного боку, все це повинно проходити через єдину містобудівну раду, куди будуть входити керівники по лінії містобудування та архітектури з області та з міста», - підкреслив він.

За словами керівника області, також в засіданнях містобудівної ради повинні брати участь вчені та студенти. Крім цього планується залучати до розгляду важливих питань представників громадських організацій.

«Після останніх громадських слухань, які відбулися в місті Харкові, буде створена рада громадських організацій. Я думаю, потрібно буде залучати представників цієї ради для того, щоб вони брали участь у всіх питаннях, пов'язаних з розвитком нашого міста», - сказав Михайло Добкін.