Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одне із засідань Комітету з економічних реформ в Києві буде присвячено обміну досвідом між регіонами

Одне із засідань Комітету з економічних реформ в Києві буде присвячено обміну досвідом між регіонами

У ході відкритого засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ перший заступник голови Адміністрації Президента України і виконавчий секретар Комітету економічних реформ Ірина Акімова повідомила, що надає великого значення міжрегіональному обміну позитивним досвідом з вирішення економічних завдань.

«Ми будемо сприяти обміну досвідом між регіонами. Я думаю, що на певному етапі є сенс зробити окреме засідання комітету разом з представниками регіональних комітетів, присвячене цьому. Таке засідання буде свідчити про те, що ми не чекаємо змін в майбутньому, ми їх готуємо, ми займаємося конкретною роботою щодо поліпшення життя людей», - повідомила Ірина Акімова.

Також вона попросила представників регіональних комітетів з економічних реформ протягом місяця підготувати інформацію про шляхи вирішення найскладніших проблем, які вдавалося знаходити на місцях в рамках чинного законодавства.

«У кожному регіоні є свої успішні приклади вирішення питань у рамках бюджетних коштів. У якихось регіонах це стосується ЖКГ, десь це інфраструктура. Комітет бере на себе функції комунікатора. Надішліть нам, будь ласка, ці кейси, де описана проблема, як ви її вирішували, яким чином ви виходили з ситуації в рамках існуючої законодавчої бази, і що потрібно було б, щоб рішення цієї проблеми було стабільним і надійним в майбутньому з точки зору зміни законодавства»,- сказала Ірина Акімова.