Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У кожному регіоні України має бути розроблена регіональна Програма економічних реформ

У кожному регіоні України має бути розроблена регіональна Програма економічних реформ

У ході відкритого засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ перший заступник голови Адміністрації Президента України і виконавчий секретар Комітету з економічних реформ Ірина Акімова повідомила, що очікує від кожного регіону докладної програми економічного розвитку на п'ять років.

«Основний момент, яким потрібно активно займатися на рівні регіональних комітетів - це відпрацювання програм регіонального розвитку на п'ятирічний період з розбивкою по роках. Ці програми за своїм духом і напрямом повинні сприяти реалізації Програми економічних реформ Президента України Віктора Януковича. Я знаю, що в багатьох областях ця робота вже почалася і ведеться», - підкреслила Ірина Акімова.

Також вона попросила представників регіональних комітетів з економічних реформ критично ставитися до підготовленої Президентом Програми та повідомляти про її недоліки, якщо вони будуть виявлені.

«Зараз нам не потрібні переможні реляції з регіональних комітетів з економічних реформ, як у них все добре. Ми з вами реалісти і розуміємо, що реформи - це болісний процес, тому що вони зачіпають чиїсь інтереси. Показуйте проблеми, але разом з ними показуйте й шляхи їх реалізації. Тут ви можете завжди розраховувати на координовану і ефективну підтримку зверху», - сказала Ірина Акімова.