Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вікторія Лукашова представлена трудовому колективу газети "Слобідський край"

Вікторія Лукашова представлена трудовому колективу газети "Слобідський край"

Сьогодні начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич та заступник голови обласної ради Микола Тітов представили трудовому колективу газети "Слобідський край" нового головного редактора Вікторію Лукашову.

Як зазначила Вікторія Маренич, з приходом нового керівника газета отримує нове дихання та новий імпульс розвитку: "Впевнена, завдяки досвіду та новим ідеям нового керівника, бажанню вивести газету на якісно новий рівень, а також досвіду колективу нам вдасться досягти високих результатів".

Вікторія Лукашова подякувала попередньому керівнику Володимиру Ревенку за те, що йому вдалося зберегти газету у важкий час, а також подякувала колектив, за те, що в непростих умовах він зміг зберегти високі стандарти роботи: "Мені надано велику довіру, і я буду намагатися його виправдати, а також зроблю так, щоб робота в колективі була комфортною і високопрофесійною. Сподіваюся, що наша газета буде справжнім офіційним виданням, життєво необхідним всім жителям Харківської області".