Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося перше засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ

Сьогодні відбулося перше засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ. Як зазначив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, основними завданнями регіонального комітету є: підготовка пропозицій до загальнодержавної програми економічних реформ; розробка регіональної програми економічних реформ; забезпечення проведення громадських обговорень програми економічних реформ та механізмів її впровадження з метою досягнення суспільного консенсусу; здіснення постійного моніторингу ефективності реалізації в області програми економічних реформ, участь у підготовці пропозицій щодо її коригування.

За словами голови облдержадміністрації, Президент України поставив завдання до кінця травня розробити національну програму стратегічних реформ: "Зараз йде активна робота на всіх рівнях. Національними стратегічними пріоритетами, визначеними Президентом, є: підвищення якості життя населення, динамічний, інноваційний розвиток економіки, створення ефективної і стабільної державної влади. Це ті сфери, які потребують першочергового реформування".

Михайло Добкін також підкреслив, що до складу регіонального комітету включено максимальну кількість професіоналів незалежно від політичних поглядів: "Я не сумніваюся в професіоналізмі членів комітету, і абсолютно впевнений, що ми впораємося з поставленими завданнями".

Теги