Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У підборі кадрів я керувався професіоналізмом людей, їх здібностями, можливостями і життєвим досвідом. Михайло Добкін

У підборі кадрів я керувався професіоналізмом людей, їх здібностями, можливостями і життєвим досвідом. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін прокоментував сьогоднішні призначення на посади заступників ХОГА. Він виразив упевненість, що кожен з них найближчим часом приступить до виконання свої обов'язків без приставки в.о, і відзначив професійні якості кожного з них:

"В.о. першого заступника Володимир Бабаєв знає про все, що відбувається в області, і є висококласним фахівцем. Він працював на різних посадах, і допоможе новій команді, що увійшла до стін облдержадміністрації, щонайшвидше увійти до курсу справи.
В.о. заступника по соціальних питаннях Ігор Шурма – єдиний із заступників міського голови, якого я запросив працювати в обладміністрацію, перш за все тому, що вже давно було прийнято рішення створити єдине медичний простір в регіоні, щоб і у міста, і в області був рівний доступ до всіх медичних установ, що знаходяться в нашому регіоні.
Питання життєзабезпечення - блок, пов'язаний з житлово-комунальним господарством, будівництвом, очолив Валентин Дулуб. Він працював на багатьох керівних посадах, і я вважаю його одним з найпідготовленіших чиновників регіону.
В.о. заступника по питаннях АПК Віталій Алексейчук керував двома районами області, працював в команді Євгенія Кушнарьова. До цього 20 років керував одним з найбільших фермерських господарств, і знає проблеми сіла. Я знаю його як прекрасного організатора. Євгеній Савін займатиметься питаннями внутрішньої політики. Це людина, яка повинна буде побудувати правильну систему взаємовідносин між виконавчою владою і суспільно-політичними організаціями.
Юрій Сапронов з усією відповідальністю віднісся до пропозиції очолити економічний блок - один з найголовніших блоків в системі виконавчої влади, тому що він вимагає дуже великої підготовчої роботи для ухвалення рішень по всіх напрямках життєзабезпечення області.
Василь Хома, який довгий час пропрацював в системі місцевої самоврядності, допомагав Євгенію Кушнарьову відбудовувати взаємини в його команді, принесе безперечну користь як висококласний організатор".