Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні створено систему влади, яка взяла на себе відповідальність на всіх рівнях. Віктор Янукович

Сьогодні створено систему влади, яка взяла на себе відповідальність на всіх рівнях. Віктор Янукович

"Дуже важливим є те, що сьогодні створено систему влади, яка взяла на себе відповідальність на всіх рівнях і готова звітувати перед українським народом, перед суспільством, - зазаначив під час прес-конференція з нагоди 100 днів при владі Віктор Янукович.

- Нам вдалося значно знизити ціну на газ в Україні. Знижка ціни на газ дала можливість підняти промислове виробництво, підняти рівень доходів, значно покращити ситуацію в ЖКГ і місцевих бюджетах. Тобто ця знижка розподілилася по пріоритетних напрямках життєдіяльності країни".

За словами Президента, попереду, безперечно, багато роботи з ухвалення цілої низки законів, які впливатимуть на суспільне життя, розвиток економіки, різних її галузей. Необхідною є також практична реалізація низки проектів розвитку регіонів.

"У нас попереду боротьба з тіньовою економікою, корупцією і так далі... Ми хочемо знизити вплив чиновників на дозвільну систему, скоротити, як мінімум, удвічі кількість різних дозволів і ліцензій, які сьогодні є в Україні", – констатував Президент.